Hoe haal ik de achtergrondmuziek uit een mp3 bestand?

Er wordt niet in gezongen, alleen in gepraat. De achtergrondmuziek is vooral piano, en het bestand is niet stereo.

Weet jij het antwoord?

/2500

ik denk niet dat dit gaat met software die gratis is... maar je kan wel eens proberen te zoeken op youtube naar het liedje met 'instrumental' achter geschreven. Zo vindt je heel vaak de liedjes zonder zang of stemmen. Succes!

Niet. Dat is onmogelijk. Dat kan alleen als je de master bezit van de opname.

Je hebt een programma die van youtube filmpjes kan halen en in een mp3 bestand zetten (freeyoutube......... nog wat) Er zat een uitbreiding bij waarmee je van alles kan converten Van mp4 naar mp3 Van alles Je kan er zeker te weten ook de achtergrond muziek weg halen. In ieder geval succes P.s. Het is gratis

Het zal nauwelijks mogelijk zijn, maar met Audacity heb je een gratis programma waar je naar hartelust filters en andere effecten op de MP3 file kunt uitproberen. Als het resultaat je bevalt schrijf je het bestand weer weg als verbeterde versie.

Bronnen:
http://audacity.sourceforge.net/

Een mp3 bestand leent zich er niet voor om allerlei zaken te splitsen, omdat alle informatie op één grote hoop is gegooid. Geen enkel programma kan duidelijk onderscheid maken, wat het geluid is van een piano is, en wat stemgeluid is. In het allergunstigste geval, kun je met software allerei zaken eruit filteren, maar als het je lukt om de piano eruit te halen, zijn de stemmen niet meer verstaanbaar. In het andere gunstige geval zijn de stemmen nog net te verstaan, maar zul je de piano blijven horen. Met heel veel kunstgrepen kan het dus wel, maar het resultaat zal altijd bedroevend slecht zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100