Hoe kan ik anoniem een bericht naar iemand sturen?

Ik wil graag anoniem een bericht naar iemand sturen. (En nee, dat is niet met slechte bedoelingen!). Maar ik weet niet goed hoe ik dat zou moeten. Heb al geprobeerd een nieuw hotmail adres aan te maken, maar als ik daarmee ga mailen komt het mailtje bij 'ongewenst' terecht, geen goede oplossing dus.

P.S. Mijn bericht is te lang voor sms, dus anoniem smsen is ook geen optie.
P.S.2. Diegene is niet zo technisch dat ik helemaal een ander IP adres ofzo moet ...

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je dat per se wil, dan kun je een Gmail account of Yahoo webmail account aanmaken. Microsoft schijnt ook zoiets te hebben, maar ik kan ff niet op de naam komen. Toegevoegd na 58 seconden: En als je dat zou willen, dan kun je dat account na het verzenden van je bericht weer verwijderen. Hoop maar dat je geen narigheid in de zin hebt. Toegevoegd na 1 minuut: En als je dat zou willen, dan kun je dat account na het verzenden van je bericht weer verwijderen. Hoop maar dat je geen narigheid in de zin hebt.

Op www.kaartenhuis.nl kun je anoniem een emailkaart naar iemand sturen. En daar kun je natuurlijk een bericht in zetten. Die optie krijg je aan het eind bij het maken van de kaart. Ik heb net even een anonieme kaart naar mezelf gestuurd en het werkt dus echt. Misschien zijn er wel meer emailkaart sites waar je kaarten anoniem kunt versturen.

Gebruik een webmail service als: http://www.mailfreeonline.com/home

Op www.hackerswereld.nl kun je een email naar iemand versturen en zelf beslissen wat er als afzender staat. Het werkt. Toegevoegd na 25 minuten: Bij de sectie "online-tools" en dan de optie anoniem mailen

En een brief schrijven en doodgewoon op de post doen?????

Er zijn verschillende websites die je de mogelijkheid bieden om een tijdelijk e-mailadres aan te maken of rechtstreeks berichten te versturen met een e-mailadres dat je zelf hebt bedacht. Hieronder vind je er een aantal. http://www.pomba.nl/anoniem.html http://www.yopmail.com/en/alternate-email-address.php http://www.mailexpire.com/ http://www.jetable.org/nl/index http://www.ikbenspamvrij.nl/ http://10minutemail.com/10MinuteMail/index.html (met uitleg hier: http://www.computeridee.nl/workshops/anoniem-blijven-met-namaak-mail) Voordeel van een tijdelijk e-mailadres (met een geldigheidsduur van b.v. een uur of een week) is dat de ander op jouw bericht kan reageren, zonder dat hij/zij jouw mailadres te zien krijgt. Vooral handig als je je ergens wilt inschrijven, maar geen zin hebt om daarna allerlei spam te ontvangen. Tip: het is verstandig om eerst even een testmailtje naar je eigen e-mailadres te sturen, om te zien of het bericht ongeschonden door het spamfilter heen komt! Zelf gebruik ik af en toe Pomba en mijn ervaring is dat berichten meestal goed aankomen. Maar zojuist heb ik nog even een testmailtje naar mijn eigen e-mailadres gestuurd, en dat lijkt (vooralsnog?) spoorloos verdwenen. Ook in mijn spammap vond ik het niet terug. Succes dus NIET gegarandeerd....

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100