doet de ING Bank rekening aan naam controle?

mn broertje heeft een ING bank rekening (geen giro) nu is myn vraag: doet ing aan naam controle?? bij giro zoiezo wel...

Toegevoegd na 3 minuten:
met naam controle bedoel ik, als iemand een bedrag op je rekening overmaakt, en je voor de gein een ander naam hebt opgegeven.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb vaak dat als ik iets over maak (ik heb ook ING), dat ik dan de melding krijg: Onder dit rekeningnummer is meneer/mevrouw...bekend. Dat is dus ter controle. Maar dat is alleen als je het overmaakt naar iemand die ook een ING rekening heeft. Ik sprak er laatst met een huisgenootje over en zei dat het bijna niet kan dat je iets overmaakt naar een verkeerd iemand. De ING zal dus ook aan naamcontrole doen. Toegevoegd na 5 minuten: Ik zit even wat te googlen en kom o.a. uit bij een discussie op tros radar http://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?f=30&t=89415&start=20. Daar is te lezen dat ING altijd controles uitvoert. Zie ook deze vraag/antwoord: http://www.goeievraag.nl/vraag/bank-overschrijving-naam-rekeninghouder-overeenkomen.60839 (Lees voornamelijk even de laatste twee reacties, die bevestigen mijn antwoord.)

De meeste banken doen dat wel , behalve bij kleine bedragen!! Maar als er bijvoorbeeld een fout ontstaat, kunt je altijd een klacht indienen.. Mij zelf gebeurt en ik heb het geld teruggekregen !!!!

KIjk uit dit is Fishing. Vreemden proberen jou gegevens van jouw rekening te ontfutselen. Daarna kunnen zij zomaar bij jouw rekening komen en mogelijk plunderen. Dit komt de laatste tijd steeds vaker voor. De ING en politie is hiervan al lang op de hoogte maar kunnen het nog steeds niets achterhalen of blokken. FRank

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100