ik heb perongeluk op mijn PC een knopje ingetoetst (ergens lings) en toen werd de website waarop ik zat klein. wat kan ik doen?

Met klein bedoel ik dat alles zegmaar hetzelfde is maardan mini. En het gaat niet weg. Ik had het ook een keer met twitter. Maar toen werd alles juist weer groot.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kan ctrl + of ctrl en dan omhoog scrollen proberen

Geen idee welke browser je gebruikt dus een redelijk stadaard antwoord. Kijk bij opties en dan zoomen oid, dan op 100% zetten of iets groter of kleiner als je dat liever hebt.

Misschien begrijp ik het wel verkeerd, maar bedoel je soms dat het scherm waar de website in zit kleiner is geworden? In dat geval staat er aan de rechter bovenkant van je browser (Internet Explorer, Firefox, Google Chrome enz.) naast het rode kruisje een kleine afbeelding van één of twee vierkantjes. Klik daar maar eens op. p.s. als dat het probleem was, dan weet je nog minder van de computer dan mijn oma van 91.

Als je er niet meer uit komt gebruik dan systeemherstel. Wel een herstelpunt kiezen met een datum toen het probleem er nog niet was. M.v.g. Sepke

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100