Hoe komt het dat bepaalde opties in het pc scherm blijven staan?

Als ik in mij scherm op bep. opties klik ( b.v. op Bewerken ) dan er komt een rol menu uit. Nu ik klik op b.v. op "Op deze pagina zoeken....)
Dan wil het de laatste tijd voorkomen dat de gekozen actie in het scherm blijft staan . Het lijkt alsof hij er in gebrand is. Optie Bewerken is alleen een voorbeeld. Hij doet het ook bij andere opties of site die ik b.v. via internet bezoek.

Ook al ga ik naar andere pagina's de tekst blijft in het scherm zichtbaar. En gaat pas weg als ik de PC heb afgesloten en opnieuw heb opgestart!
Zie foto

Ligt dit aan-de PC of aan het scherm? En hoe los ik dit op?

Weet jij het antwoord?

/2500

Voor windows 7 zou dit de oplossing moeten zijn. Ik gebruik wel de engelse versie dus ik hoop dat je eruit komt Control Panel > All Control Panel items > Performance Information Tools Vink uit, "Fade out menu items after clicking".

Het zou aan de videokaart of de videodriver kunnen liggen. NB Heb je ook last van "doorschijnen", dus donkere delen van achterliggende vensters schijnen door in lichte delen van voorliggende vensters ? Controleer de videoinstellingen (via configuratie voor beeldscherm).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100