In windows mail zijn ineens al mijn lokale mappen verdwenen in de linkerkolom.Wat doe ik om ze van rechts weer standaard teruggeplaatst te krijgen?

Links staat alleen nog "lokale mappen" en "postvak in" daaronder.
Ook als ik het driehoekje aanklik, komen mijn aangemaakte mappen ze niet terug in de linkerkolom.
In de rechterkolom zie ik ze wel allemaal staan en klik ik rechts een van deze mappen aan, dan verspringt alléén deze map van rechts terug naar links.
Echter na afsluiten en opnieuw openen heb ik weer de situatie "lokale map" en "postvak in" links ..
Wat kan ik doen om de oude situatie weer terug te krijgen(=álle lokale aangemaakte mappen aan de linkerkant van windows mail als ik het driehoekje van lokale mappen open..)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het kan zijn dat je een bericht wilde verwijderen maar in plaats van een bericht een submap hebt geselecteerd en dat hebt verwijderd. Staat er naast Postvak In een plusje of een minnetje? Is het een plusje dan moet je er even op klikken. Als je al hebt geprobeerd en dat is het niet: Sorry dat ik weer eens een open deur intrap... Toegevoegd na 4 minuten: Anders misschien in de taakbalk -Beeld- aanklikken en dan -Huidige weergave- en dan bovenaan -Alle berichten weergeven- aanklikken. Toegevoegd na 22 minuten: Nog iets bekeken, dat zou het kunnen zijn: ga in de werkbalk naar -Beeld- en dan -Indeling- en dan het één en ander aanvinken en op OK drukken. Ik hoop dat je er uit komt of dat ik je op weg heb geholpen... Toegevoegd na 17 uur: Sorry! Ik kan je alleen nog een paar adressen geven. Ik heb er alleen zelf geen ervaring mee...

Bronnen:
http://forum.techzine.nl/software/65375/em...
http://www.pchulplijn.nl/mail_instellingen...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100