hallo ik heb heel veel roms gedownload maar als ik ze wil gebruiken zegt mijn emulator cartridge not found wie kan me helpen.

coolrom frozen roms en manga rush werken niet bij mij

Toegevoegd na 1 uur:
eigenlijk zoek ik een site waar ik losse blaadjes kan downloaden dus zo iets (op de afbeelding onder)
dus niet zoon mappen (op de afbeelding boven)
waar kan ik dus die blaadjes downloaden.

Toegevoegd na 1 uur:
met afbeelding bedoel ik profiel foto

Weet jij het antwoord?

/2500

En daar moeten we het mee doen :) Je vraag biedt erg weinig aanknopingspunten. Gaat het hier om MAME, GBA of welke andere emulatie? Welke emulator draai je? Cartridge not found heeft meestal de oorzaak dat de Roms niet in de Rommap staan, die moet je vaak aanwijzen. Het kan ook zijn dat de emulator wil dat je de roms in zijn standaard rommap plaatst. Dit is helaas een algemeen antwoord omdat ik te weinig info zie voor de rest. Toegevoegd na 2 uur: Geef even aan welke emulator je hebt draaien.

Hallo. Ik vermoed,dat de instellingen op de een of andere manier niet goed staan. Als je de volgende 3 stappen uitvoert,zou het moeten lukken. Alvast succes ! Stap 1:Open de emulator>>Options>> Emulator setup (indrukken) =F11 Stap 2: Verander in Flash512 (links onderin bij Cartridge Backup Media) Druk op : OK Stap 3:Druk op FILE,ga naar beneden en druk op "Reset Cartridge" (Num *) Hopelijk heb ik het goed onthouden,want m'n zoon speelt al lang geen pokémon meer. Neem het mij dan niet kwalijk. Groet:Zoekertje

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100