vraag over mijn ipod jailbreak!

ik heb mijn ipod touch 4g al eens gejailbreaked met Rensn0w. alles ging goed, totdat ik het gevoel had dat er een paar dingen niet werken. ik heb dus maar via Itunes op restore geclickd, en toen was het weer normaal. maar ik heb nu firmware 4.3.2, en als ik dan een firmware wil downloaden voor nog een jailbreak, dan download het een zip file, dus echt een folder i.p.v zo'n icoontje dat lijkt op een legoblokje. ik denk dat dit aan mijn computer ligt, want ik heb alle sites al geprobeerd.

weten jullie hoe ik dit probleem kan oplossen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Heeft het de juiste extensie? Als het goed is zijn de laatste 5 tekens van de firmware ".ipsw" (zonder aanhalingstekens). Als dat zo is kan je hem gewoon gebruiken (klik op restore/herstellen in iTunes, met de shift knop ingedrukt). Echter vraag ik me af of je nog kan downgraden met firmware 4.3.2, ik geloof namelijk dat Apple daar een block op heeft gezet. Maar wie niet wacht wie niet wint. Succes. Toegevoegd na 47 seconden: Of wellicht is het gewoon een zip file die je even moet unzippen, maar ik neem aan dat dat het niet is.

Je moet het bestand met firefox browser downloaden. Dan komt er automatisch de extentie .ipsw te staan. Succes

De ISPW die je daarvoor nodig hebt staat als het goed is ook op je computer. Bij een Mac weet ik dat het staat onder Homefolder > Bibliotheek > iTunes > Software Updates Toegevoegd na 1 minuut: Ik bedoelde natuurlijk IPSW

probeer deze anders: http://www.jailbreaksoftware.nl/

Bronnen:
http://www.jailbreaksoftware.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100