Hoe kan je het beste je t.v en computer schermen schoonmaken?

is er een middeltje om het schoon te maken onze hulp heeft onze schermen met water gedaan nu krijgen wij ze niet meer schoon, je blijft de water vlekken heel erg zien HELP!!

Weet jij het antwoord?

/2500

tja... goeie vraag! ik maak mijn computerscherm altijd schoon met een speciale spons en een spray. ik geloof dat ik die ooit bij de blokker had gekocht... maar die moet je echt halen want je ziet geen vlekje meer en hij laat geen strepen achter. ;)

Vezeldoekje met (een beetje) Glassex, doet wonderen!

Als glassex niet meer werkt. Probeer dan eens autoruitreiniger. Dat werkte bij mij perfect.

Bij action verkopen ze schoonmaakmiddeltje met doekje die prima werken. Geen streep of vlek te zien

Beetje speeksel en mijn mouw van mijn vest werkt nog steeds het beste

Dat schoonmaak spul hebben ze ook gewoon bij de lokale supermarkt tegenwoordig. Gewoon een bus met van die doekjes kopen ja. Hoef je niet helemaal voor naar de blokker ofzo hoor. Staat als het goed is gewoon bij de huishoud spullen in de supermarkt. Succes ermee!

Met brillendoekjes schoonmaken zijn zacht krast niet en geen strepen meer.

Tijdje terug nog bij de mediamarkt gekocht . Het is een spuitbusje van de hama . En het is ervoor de lcd. led .en plasma schermen . En er zit er ook nog een handig schoonmaak doekje erbij .

Volgens het computerblad De Computer Is een vochtig fleece doekje met een flauw sopje nog altijd het beste . Wel goed nadrogen FRank

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100