Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

weet iemand waarom ik af en toe maar halve bladzijdes uitgeprint wordt. Het is een HP Photosmart B110 All in One serie

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
752

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Gezien het feit,dat U er niet bij vermeld met welk besturingssysteem U werkt ,ga ik er van uit ,dat het mogelijk een besturingssysteem probleem is ,beter bekend als compatibiliteit.

Op de volgende pagina - van HP ondersteuning staan diverse problemen,welke U op Uw gemak kunt raadplegen. Op mij komt het over als een compatibiliteitsprobleem.

http://search.hp.com/gwnldut/query.html?charset=iso-8859-1&lk=1&la=nl&nh=10&st=1&rf=0&qs=&tridion=0&hpvc=sitewide&uf=1&qt=HP+Photosmart+draadloze+e-All-in-One+printer+-+B110a&ocoldqt=HP+Photosmart+B110+All+in+One&oc=4022329

Groet:Zoekertje

PS: Verder bestaat nog de mogelijkheid om - ná het Hp detect programma te hebben geïnstalleerd- Uw systeem te laten detecteren. Nadat U daarvoor toestemming hebt gegeven,verschijnen er tevens mogelijke oplossingen in de vorm van handleidingen,updates,firmware upgrades etc.

Toegevoegd na 4 minuten:
Loop deze wizard anders eens door !

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?product=4022343&lc=nl&cc=nl&dlc=nl&lang=nl&cc=nl
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding