iemand anders gebruikt mijn msn account hoe krijg ik hem terug kan nu niet meer bij mijn e_mail komen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Als het goed is heb je een soort recovery questions ingevuld, dus gewoon vragen waar je zelf ooit dd antwoorden van hebt gegeven, bijvoorbeeld: wat is het eerste vakantieland waar je ooit heen bent geweest, of wat is de naam van je huisdier.. Als je deze goed invult kun je weer op je account en dan kun je je wachtwoord veranderen. Het kan ook zo zijn dat je ooit een soort 'reserve' emailadres hebt opgegeven, je kunt opvragen of ze daar je wachtwoord heensturen en daarna kun je hem dus ook weer gewoon veranderen.

Als je een hotmail account hebt dan kan je 2 dingen doen. 1. Je hebt een geheime vraag ingesteld waarop alleen jij het antwoord weet, dan kan je een nieuw wachtwoord instellen. 2. Je hebt een ander email adres gekoppeld aan je hotmail adres, als je die optie kiest dan wordt er een link naar het andere email adres gestuurd & kan je zo het wachtwoord veranderen.

Via deze link : abuse_nl@hotmail.com Als je hier een mail met uitleg heenstuurt kunnen ze het account verwijderen, of het wachtwoord resetten zodat je er weer op kan. Ik moet er wel bij zeggen dat ze in 9 van de 10 gevallen het account verwijderen, en je dan een nieuwe moet maken.

Bronnen:
abuse_nl@hotmail.com

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100