Telefoonnummer traceren vanuit IP

Er is een hacker op een website van mij, ik heb zijn IP achterhaald en weet nu zijn provincie en straat. Maar hoe kan ik zijn telefoonnummer achterhalen zodat ik zijn ouders (hij is minderjarig) op de hoogte kan stellen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je zou bij jouw (of zijn?) internetprovider kunnen vragen of ze hem kunnen natrekken maar ik denk dat de kans dat ze dat doen klein is.

Probeer een telefoonboek of bel dat ene nummer 1850

stuur ze een kaartje, vinden zijn ouders vast heel leuk :p

Hier kun je misschien het telefoonnummer vinden bij dat adres: http://www.zoekenbel.nl/adres.asp

Dat gaat niet lukken zonder medewerking van zijn ISP. Als wij namelijk in staat waren om dit te achterhalen dan was privacy ver te zoeken op het internet. De provincie en stad die je getraced hebt hoeft niet zijn daadwerkelijke stad te zijn. Je pingt namelijk een centrale die dat ip adres heeft uitgegeven. Als ik mijn eigen IP-adres ping komt de stad 'Cruquius' naar voren, terwijl ik zelf in Rotterdam zit. Dat is een verschil van 65 kilometer. Wat jij wel kan doen is een mail naar zijn provider sturen, dit adres is hoogstwaarschijnlijk abuse@.nl Stuur een mail naar dat adres met alle gegevens die je hebt zoals tijdstip, ip-adres en wat hij heeft gedaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100