elke keer als ik een filmpje wil kijken krijg ik : missing plug in.. wat moet ik doen?

Toegevoegd na 3 minuten:
overal waar je een filmpje kunt kijken, youtube, hyves, secretstory alles ik kan wel een printscreen geven?

Toegevoegd na 8 minuten:
het geeft niet aan welke fout, ik gebruik trouwens google chrome ik probeer het nu wel even op internet explorer

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat betekend dat je een programma mist. Geeft het aan welke plug in je mist? Dan kun je die naam intypen op google en dan downloaden! Als het daarna nog niet werkt, kan het ook aan je internet browser liggen. RTL werkt bijvoorbeeld niet met Google Chroome. Toegevoegd na 15 minuten: Laat even weten of het nu wel lukt! Zo niet, dan kan het zijn dat je Microsoft Silverlight mist, die kun je makkelijk downloaden. Zie bron.

Bronnen:
http://www.microsoft.com/downloads/nl-nl/d...

dan moet je ergens op info kunnen klikken, of er staat bij welke plug in vereist is. Die moet je dan gewoon via google zoeken, downloaden en installeren. opnieuw opstarten waar nodig en voila.

De plugin die je mist installeren

Filmpje downloaden en vlc player gebruiken om het te kijken. Maar als het gaat om youtube moet je adobe flash player installeren. In het schermpje waar staat dat de plugin ontbreekt is ook een linkje wat je kunt aanklikken.

Mogelijk mis je een codec pack. Ga naar google en type codec pack voor mediaplayer. Waarschijnlijk doet ie het dan wel FRank

download flash player. druk op mijn bijgevoegde link, start ie of firefox opnieuw op en voila. Toegevoegd na 24 minuten: download flash player. druk op mijn bijgevoegde link, installeer hem, start ie of firefox opnieuw op en voila.

Bronnen:
http://get.adobe.com/nl/flashplayer/

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100