hoe zit het nou precies met een apple ipad?

een ipad is toch een soort computer? heb je daar gewoon overal internet op? en moet je betalen voor dat internet? of is dat gewoon bij de prijs inbegrepen van het toestel?
En moet er een telefoon kaartje in? of is het echt alleen als een computer?
Graag wat informatie erover! vooral over het internetten.. of je dat overal kunt doen zonder wachtwoorden in te vullen etc? en of je daarvoor moet betalen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

En iPad is een soort kleine computer en is erg handig als je snel iets moet opzoeken omdat je hem gewoon altijd aan kan laten staan en een laptop ofzo niet Als je een iPad wil kopen moet je kijken op je alleen wifi wilt of ook overal internet dus met 3G dat is dan wel iets duurder dan kun je dus internetten zonder al die wachtwoorden te moeten hebben maar je moet wel bij betalen En er moet geen sim kaart in je kan het geheugen ook niet uitbreiden Je kan kiezen tussen een 64gb 32gb 16gb denk ik. Nog vragen??

Een ipad is niet ter vervanging van iets het is een extraatje erbij internet kan je toevoegen door er een data abonnement bij te nemen, of te internetten via wifi data abonnementen beginnen bij 20 euro de maand je hebt er altijd een limiet op in dit geval 500 mb of je betaalt 10 meer voor 2 gb,

Wat betreft internet heb je 2 uitvoeringen: met of zonder 3G. Ze hebben allemaal WiFi dat betekent dus dat je altijd binnen het bereik van een draadloos netwerk kunt internetten (als je de inlogcode hebt natuurlijk) Met 3G kun je ook buitenhuis internetten maar daarvoor heb je een insteekkaartje nodig en die kost geld en ook het abonnement bij je provider is duurder. Verder hangt de prijs af van de provider die je kiest. Ik zit bij T-Mobile en met onbeperkt WiFi maar zonder 3G en dat kost me ongeveer 30 euro per maand. Toegevoegd na 2 minuten: Oja, met een Ipad kun je niet telefoneren en ook geen foto's nemen. Op de volgende versie waarschijnlijk wel. Als je dat wilt zou ik dus nog een paar maandjes wachten als ik jou was.

Volgens mij is een ipad gewoon een vergrote ipod touch, maar dan met 3G (internet zonder wifi)

Nou ik zit nu op de iPad en eerlijk het is voor het grootste deel gewoon een uitvergrote iPod maar bijv. Kun je bij hd spelletjes meer opties en de app store is mooier en ik vind het handiger zelfs mijn oma heeft er een!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100