Wat is een goede gratis virus-scanner?

Ik heb net 5 uur gedaan om de computer opnieuw te installeren dus graag serieuze reacties.

Weet jij het antwoord?

/2500

AVG

Avast antivirus nooit een probleem mee gehad werkt volautomatisch dus geen omkijken meer naar.

Ik gebruik spyware dokter. Goede ervaring mee.

Bronnen:
http://www.pctools.com/spyware-doctor/

Tot nu toe is Avast voor ons het beste gebleken. Hij piept als er iets gebeurt, wat avg bij mij niet deed. Norton en nod en mcafee vind ik vervelende, want die krijg je nauwelijks nog van je systeem af. Er zijn er nog meer, maar op dit moment installeren wij voor onze vriendenkring ook altijd Avast. Gratis en betrouwbaar. We hebben er wel nog tune up utilities naast, en Malwarebytes antimalwarescanner, en nog een paar, want geen enkele scanner vindt ALLES. Dat is eigenlijk de beste truc. Meerdere scanners. Maar een goede gratis antivirus is Avast. Toegevoegd na 1 minuut: http://www.avast.com/free-antivirus-download Toegevoegd na 2 minuten: Ik neem aan dat je het wel over een windows systeem hebt?

Ik ben al lange tijd tevreden met Comodo, gratis versie

Bronnen:
http://www.comodo.com/home/internet-securi...

Over AVG: vond ik altijd een prima scanner, tòtdat AVG binnen korte tijd tot twee keer toe aanraadde iets verdachts van pc te verwijderen dat een essentieel deel van windows is, dus waarmee je je pc onbruikbaar maakte. Foutje, bedankt. Het is alleen omdat een deskundige chatvriendin snel waarschuwde dat mijn pc het nog deed:-) Sindsdien gebruik ik Avast en daar heb ik geen klachten over.

Ik heb ook heel goede resultaten met AVG Hier heb ik hem vandaan: http://www.wintips.nl/detail.php?softid=2609

McAfee

Als je een legale Windows Vista of Windows 7 gebruikt Microsoft Security Essentials : http://www.microsoft.com/security_essentials/default.aspx?mkt=nl-nl Anders hier kijken: http://www.freeantivirushelp.com/blog/post/2010/09/09/Zillya-Free-Antivirus-Review-and-Download.aspx. Deze, Zillya, gebruik ik zelf en op andere laptop Security Essentials en ik ben over beide tevreden, maar op deze site staan nog veel meer gratis virusscanners met beoordelingen. Succes

Bronnen:
http://www.fan.tv/digitaal/toontext.asp?id=29013
http://www.freeantivirushelp.com/blog/post...
http://www.microsoft.com/security_essentia...

Naast een goeie virusscanner is ccleaner te downloaden.Deze haalt alle "Rommel" van je pc

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100