Wat is de beste gratis virusverwijderaar (remover voor nederbeten) die ik kan gebruiken om mijn pc weer schoon te krijgen?

Een virus krijg je gratis en voor niets. Hoef je niets voor te doen. En zo wil ik er ook vanaf.... wie weet de beste oplossing?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Verwijderen is _heel_ iets anders dan voorkomen. Er zijn virussen genoeg die je bestanden overschrijven met willekeurige nullen en enen. Geen enkel antiviruspakket kan dat weer herstellen. Denk dus _niet_ in termen van verwijderen (achteraf)! Denk dus in termen van _voorkomen_. Het moet gezegd worden, de gratis versies presteren niet zo goed als de betaalde versies. En voor een betaalde versie kom ik dan vanwege de snelheid uit bij NOD32. Tenzij je nooit gevoelige of privacy gegevens op je PC gebruikt.

Ik gebruik zelf AVG, doet het prima :) Hier kun je een trial downloaden: http://free.avg.com/nl-nl/startpagina

McAfee en Norton Security zijn er goede programma's. McAfee controleert iedere nieuwe internetpagina die je bezoekt op spyware en spam. Norton doorzoekt om de paar dagen automatisch je hele computer op spam en virussen.

AVG virus scanner en een cc cleaner allebij goed...

Microsoft Security Essentials gratis te downloaden bij microsoft en zeer goed.

AVG werkt erg goed, bijna net zo goed als de meeste betaalde versies

Je kunt je pc gratis laten scannen en de gegevens verwijderen.

Bronnen:
http://www.trendmicro.nl/

Er zijn er velen en ik zelf ben zeer goed te spreken over Avira. Update automatisch en verlengt zich ook automatisch. Het enige nadeel is dat je af en toe een aanbieding (popup)krijgt die je simpel weg kunt klikken. Het beste advies wat ik je echter kan geven is:Pik er een paar uit en kijk hier die je bevallen, maak dan je keuze. Pas in alle gevallen je beveiliging aan je internetgebruik aan en bedenk dat een goede scanner nog niet afdoende is. Een goede aanvulling is advanced systemcare (ook gratis)

Bronnen:
Ex medewerker mcafee

Avast, gratis te downloaden, registratie 1x per 12 maanden, automatische update software en virus database. Topper.

Ik gebruik malwarebytes. Ik had pas nog een virus gehad, met malwarebytes was hij weg.

Mcafee voor het scannen en CCleaner om alles op te schonen, voo egte virussen : molware succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100