Als ik mijn hyves opstart, komt er een pop-up van Ask, die ik niet kan wegklikken. Wat moet ik nu?

Als ik deze pop-up wegklik, is de hele hyves bladzijde weg,
het anti virus programma heeft al gedraaid.
we hebben vista.
Wie heeft er advies?

Weet jij het antwoord?

/2500

welke browser gebruik je, internet explorer? heb je hier altijd last van? scan ook even je pc (c:/) met malware bytes(niet vergeten eerst up te daten)in de bron staat de download link probeer ook met een andere browser de pagina te openen.(mozilla firefox bijvoorbeeld.)zie 2e bron

Bronnen:
http://www.malwarebytes.org/
http://www.mozilla.com/en-US/

Erg vervelend. Ook ik had last van verschillende popups van o.a. Ask.com en heb daarom de gratis programma's Adaware en Antivir gedownload. Ik gebruik deze software regelmatig om mijn systeem "schoon" te houden. Je kunt ook gratis programma's als Spybot en Popup-Killer downloaden. Kijk bij mijn bronnen om de software te installeren. Ook in jouw webbrowser en- of Google Toolbar kun je popups blokkeren. Mijn probleem (en de bijhorende irritaties) verdwenen snel toen ik bovenstaande stappen uitvoerde en daarnaast Google Chrome installeerde die Internet Explorer vervangt. Veel succes!!!

Bronnen:
http://downloads.vnunet.nl/download-softwa...
www.free-av.com
www.lavasoft.nl/fiche.html?REF=664682

welk virusprogramma gebruik je? dat kan ook nog wel eens verschillen, ik had namelijk eerst de gratis versie van AVG op mijn PC staan, en die zag de helft van de virussen niet en deed er ook niks mee... ik heb nu avast, dat werkt gewoon zoals het hoort. beschermt ook online, en is gratis. dat zou je kunnen proberen :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100