Waarom bestaan virussen op het internet?

En wat voor nut heeft het voor de maker?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Virussen worden ook meestal geschreven door eerlijke mensen van programmeurs om het downloaden van illegale versies tegen te gaan. Dus als die illegale versies van hun gemaakte software tegenkomen, uploaden die die terug met een virus in, zodat minder mensen het gaan downloaden. Natuurlijk voegen ze geen virussen toe in de winkel-versie van hun producten, maar ze doen dit wel als ze illegale versies van hun software tegenkomen op internet. Dat schrikt mensen af. Toegevoegd na 1 minuut: Dus een tip voor iedereen: download geen illegale software, want dit kan ervoor zorgen dat door een virus je PC niet meer opstart.

Het is voor de makers een uitdaging de beveiligingen te doorbreken. Ongeveer dezelfde kick als het hacken van beveiligde computers.

De virussen van dit moment zijn z.g. trojans. Voor de makers is er veel geld mee gemoeid om zoveel mogelijk computers daarmee geïnfecteerd te krijgen. Met geïnfecteerde computers kunnen ze doen wat ze willen, spam versturen, creditcard gegevens ontfutselen, etc.

virussen zijn gewoon mensen die denken dat door ze te maken ze kunnen laten zien hoe slim ze nou zij dus gewoon gefrustrirde sukels die niks en niemand heben maar heelas durven ze zig nooit openbaar te tonen anders wist ik en veel andere wel wat we met hen zal doen

ze kunnen je komputerhacken bijv. coockies verzamelen info over jou zo kan je zien waarneer jij het huis uit bent en dan kunnen ze inbreken

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100