Welke Spybot & Research moet je downloaden?

Zal wel een domme vraag zijn van iemand die je iets simpel moet uitleggen. Er is al veel aan mijn laptop 'geknutseld' maar er wordt nooit iets of onduidelijk uitgelegd....wel heb ik er veel gelezen en iemand heeft hier al advies gegeven mbt Malware Bytes dat niet wil opstarten wegens een fout. Als iemand ook naar die vraag wil kijken? Alsjeblieft? Wel snap ik, eigenlijk weet ik dit al een tijdje dat je eigenlijk EN Malware EN Spybot moet hebben. Ik browse nogal veel over het web.
De laatste (professionele) IT-er zei dat het zo wel goed was me Microsoft Security Essentials maar ik weet het niet hoor, die doet zo lang over scannen.......

Vraag1: Welke Spybot? Als ik op download click verschijnt er een lijstje?
Gewoon de eerste? Las vaak dat deze versie stabieler is dan de nieuw 2.0 die nog bugs heeft. En die lijkt mij meer voor gevorderden en niet zo'n nono als ik met een onstabiele laptop.

Pfff, het is bijna half 4 vannacht en ik maar 'studeren' denk een beetje het te snappen. Want ik las ook vaak dat het lastig kan zijn Malwarebytes te verwijderen? Dat wilde ik en dan opnieuw downloaden.......mijn hoop is op jullie gevestigd.....ALVAST BEDANKT!!

Weet jij het antwoord?

/2500

Allereerst (gezien de error en traagheid pc) zou ik huidige versie van MWB grondig verwijderen en dit is mogelijk via progje : revo-uninstaller (http://revo-uninstaller.nl.softonic.com/ )en verwijder ook de eventuele andere anti malware/spyware cleaners voor de zekerheid, start nadien je pc wel ff weer op ;) Dan installeer je de nieuwste versie hier van MWB: http://www.techspot.com/downloadget.php?id=4716&file=1&evp=0a59f9584bb65ce60f8292a3fc06e555 Staat deze erop dan zou die error wel niet meer voorkomen en scan je gewoon via de "snel' optie, meestal alleen partitie C is voldoende (als je daar je besturing hebt zoals XP/Vista of win7?) Is dit gedaan, hopelijk is dan al veel "zooi weg" dan surf je naar deze site. Op deze site staat zowel een duidelijke handleiding en de download-knop voor Spybot: http://www.safer-networking.org/nl/tutorial/index.html Succes!

misschien ook een handig programmatje: Ccleaner, hiermee kun je alle cookies van het surfen etc verwijderen + ongebruikte register sleutels. Link: http://www.filehippo.com/download_ccleaner/download/4fb7421e246bf93c9debbe95dce27ce1/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100