hoe stop ik dit spammen van mail delevery services ?

Ik krijg heel vaak op mijn telfort mail account mailtjes dat iets niet gelukt is en ook in het Spaans. Ook kwam ik er laats achter dat andere mensen hier ook last van hebben met mijn email er bij. Hoe kan dit voorkomen ?

Toegevoegd na 4 minuten:
Ook dat mailtje van de kruitvat krijg ik heel vaak

Toegevoegd na 14 uur:
Er net achter gekomen dat de laatste foto dat dat word gestuur . Ik heb zelf niet op de link gedrukt .

Weet jij het antwoord?

/2500

Hier doe je weinig tegen, er is een spammer die mails stuurt naar Italiaanse (niet Spaanse) adressen die niet meer bestaan, en de spammer gebruikt jouw adres als afzender. Omdat de mail niet afgeleverd kan worden, stuurt de mail server een foutmelding, en die komt bij jou terecht omdat de server denkt dat jij de mail hebt verzonden. Toegevoegd na 1 week: Zie ook : https://en.wikipedia.org/wiki/Backscatter_%28email%29 https://en.wikipedia.org/wiki/Email_spoofing

Waarschijnlijk is je pc met malware besmet, en verstuurt iemand via jouw pc (e-mailadres) mailtjes die wel of niet aankomen. Hopelijk haalt het gratis programma AdwCleaner de malware voor je weg. http://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/ Of Malwarebytes (kies gratis versie). https://nl.malwarebytes.org/downloads/ Of Junkware Removal Tool van Malwarebytes https://nl.malwarebytes.org/junkwareremovaltool/ HitmanPro zou m’n laatste keuze zijn: http://www.surfright.nl/nl/hitmanpro Misschien helpt systeemherstel: zet de computer terug naar het tijdstip waarop je nog geen last had van het probleem.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100