Mijn site is gehackt, weet iemand wat dit script doet?

Alle scripts van mijn site zijn besmet met code die een iframe toevoegt naar mbw0dywuh.in/ts/in.php?q=2. Weet iemand wat dit doet? (Advies, plak deze link niet in je browser als je geen virusscanner hebt).

Toegevoegd na 10 uur:
Ik heb fiddler mee laten lopen en het er op gewaagd. De site redirect naar http://trraf.com/www/show.php?s=3a85cba94b en op die URL is alleen een JAVA applet te vinden:Daarna zie ik niet wat dit applet doet...

Weet jij het antwoord?

/2500

Ziet eruit als een soort kraken van de beveiliging van het frame. Dit betekent eigenlijk gewoon dat je het onmiddelijk moet verwijderen en contact moet opnemen met de webhost want dan zit er misschien een foutje in de beveiliging van de webhost waardoor hij heeft kunnen inbreken in je site en dit dus heeft kunnen toevoegen. Dus meteen verwijderen en je beveiliging van je site en wachtwoorden veranderen. Toegevoegd na 11 uur: Even op toevoeging van wat jij hebt toegevoegd. ik had dit gisteren ook gezien. Ik snapte ook niet wat het deed ik weet wel dat mijn browser en virusscanner aangaf dat er iets op de site was wat niet in orde was. Zorg dus ook dat je een goede virusscanner hebt voordat die zo direct in je computer kan komen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100