hoe krijg ik dit virus? weg

is een paar dagen geleden begonnen, met heel veel pop ups? als ik op een link klik krijg ik te zien dat ik java moet downloaden. Mijn AVG krijgt het niet weg.
Ik zie ook heel veel woorden onderstreept als ik bijvoorbeeld de krant lees, en dan moet ik daar echt niet op klikken denk ik.
Heb updates gedaan voor alles, duurde ook vreselijk lang.
Naar een site kan ik niet, door alle site's die zich blijven openen.
Dit doe ik op een andere pc, omdat ik daar helemaal moedeloos van wordt.

Toegevoegd na 1 minuut:
Oja, als ik start met internet zie ik een grote bladzijde met allemaal naakte dames

Weet jij het antwoord?

/2500

Er zit dus duidelijk een virus op uw pc. U kunt een andere virusscanner testen die misschien dit virus wel kan zien, bijvoorbeeld: Malwarebytes Anti Malware Kaspersky antivirus Bitdefender

Download even combofix, deze kun je dan op je geinfecteerde pc uitvoeren. Dit zal hoogstwaarschijnlijk voldoende zijn. Anders kun je voor de zekerheid even Malwarebytes Anti Malware ook nog laten scannen.

je kunt kijken tussen al je progamma's en daar kan eentje bij zijn gekomen *zie reactie amadea*. Daarna kun je avast virus downloaden die werkt heel goed je kunt de gratis versie downloaden en vervolgens je systeem scannen ,en als daar inderdaad een virus tussen staat kun je verplaatsen naar de kluis of gelijk verwijderen. Daarna kun je firefox downloaden en krijg je er een internet scanner bij die jou ook waarschuwt of je virussen hebt op het internet. Als dit allemaal niet werkt kun je iemand vragen die veel verstand heeft van computers en als je z'n iemand niet kent zou iemand moeten huren. succes! ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100