Kan er een website in de geschiedenis staan die niet opgezocht zijn door de eigenaar?

Weet jij het antwoord?

/2500

Jazeker, popups openen zelf en hebben ook een webadres. Ook worden soms doorverwijzingen gedaan, click op een plaatje en de server waarop deze staat kan een totaal ander adres hebben dan de text waar deze tussen stond.

Ja en nee. Er kunnen altijd bij het openen van een website verschillende ''pop-ups'' komen. Deze kunnen/zullen worden toegevoegd aan de geschiedenis. Je hebt dus zelf de website niet ''bezocht''... Maar kon deze wel zien (of werd gelijk geblokkeerd). Er zullen ongetwijfeld ook virussen zijn die de geschiedenis ''manipuleren''. Echter zal dit bijna nooit voorkomen. ps: Bij geschiedenis kan je in sommige browsers ook terugkijken op welke datum en tijdstip deze is bezocht. Dit kan ook handige informatie geven.

Een website kan alleen in de geschiedenis van het gebruik van een computer komen te staan wanneer iemand die site aangeklikt heeft. Dat hoeft niet de eigenaar van de computer te zijn, vooral niet als die persoon de toegang tot zijn of haar computer niet met een wachtwoord beveiligd heeft. Maar het zou in principe ook gebeurd kunnen zijn tijdens bijvoorbeeld een toiletbezoek zonder het scherm eerst te hebben geblokkeerd, waardoor een huisgenoot snel even die website aangeklikt kan hebben.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100