is er sprake van privacyschending op youtube als ze mijn stem gebruiken?

mijn stem is gebruikt in een video op youtube, maar dat wil ik niet en heb dat degene waar ik mee skypte 3 keer duidelijk gezegd en gevraagd de video te verwijderen. heb ik recht om privacyschending te melden?

Toegevoegd na 38 minuten:
ik ben 16 mag ik dat dan doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

De inhoud van een video kan in aanmerking komen voor verwijdering als een individu duidelijk herkenbaar is op basis van zijn stem. Als je een privacyklacht wilt indienen, start je de Procedure voor privacyklachten. Wanneer een privacyklacht wordt ingediend, geeft YouTube de gebruiker die de video heeft geüpload, de mogelijkheid de persoonlijke gegevens in de video te verwijderen of te bewerken binnen 48 uur. Als dat gebeurt wordt de klacht ingetrokken, zo niet dan wordt de klacht beoordeeld door het YouTube-team.

Als het opgenomen gesprek zonder jou toestemming is geplaatst mag dat niet en mag je verwijdering eisen, dit is een wettelijk recht ongeacht de regels van youtube. Er zijn een paar uitzonderingen zoals wanneer het in het algemene belang is en etc, maar vermoedelijk zal dat niet opgaan. Eis dus verwijdering.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100