Hoe kan ik het qvo6 virus verwijderen?

Ik heb dit virus of malware dus gekregen en het is vrij vervelend. Terwijl ik wel McAfee (betaalde versie) heb. Heeft er iemand tips om dit virus van mijn hele computer te verwijderen (niet alleen in web browser)? alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Ga naar http://zondervirus.nl/qvo6/ en download daar Malwarebytes die is instaat om jou probleem op te lossen. Ook staan daar nog oplossingen voor je browser.

McAfee staat niet echt bekend om een goede virusscanner. Ik raad zelf aan om McAfee te verwijderen en een andere (gratis) virusscanner te nemen. Goede alternatieven: » Alvast! » AVG » Avira » Microsoft security essentials (Sommige testen heel postief andere juist niet) Maar als je McAfee wilt behouden, begrijp ik omdat je al hebt voor betaald, kan je een online scanner gebruiken om de virus te verwijderen. Aantal online scanners zijn: » Eset » BitDefender » Panda ActiveScan Ook kan je een Aanvullende virusscanners downloaden. Er zijn ook aanvullende virusscanners. Deze virusscanners bieden geen real time bescherming. Dat houdt in dat deze virusscanner geen volledige bescherming biedt. Maar waarom zal ik zo'n aanvullende virusscanner downloaden? Een aanvullende virusscanner bied extra bescherming toe. Als een malware op je pc komt dan komt, als het goed is, je vaste virusscanner in actie. Stel voor je vaste virusscanner vindt niks, want geen enkele virusscanner bied 100% bescherming. Als je dan met zo'n aanvullende virusscanner scant dan kan het mogelijk zijn dat de aanvullende virusscanner de malware vindt en het vervolgens uitschakelt of verwijdert. Gratis 'aanvullende' virusscanners: » Malwarebyts » ING Trusteer Rapport Tip: Zet je pc in veiligmodus.

Dat kan met het programma Junkware Removal tool. Deze heeft bij mij de browser opgeschoond en Qvo6 definitief verwijderd. http://www.pc-tips.info/tips/qvo6-com-verwijderen-instructie/

Bronnen:
http://www.pc-tips.info/tips/qvo6-com-verw...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100