Kan norton via camera mij zien?

Norton neemt (met mijn toestemming)het systeem van mij over om anti virus in te stellen . nu vraag ik mij af als ze via de webcam de klant kunnen zien of als ze iets anders ook kunnen plaatsen op je computer ,ik weet niet zeker maar ik zag een nieuwe veel mooie achtergrond op het scherm.
verder niets dan lof voor Norton.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Norton is een betrouwbare helpdesk lijkt mij ? maar je kan bijna altijd zien of je cam aan is ,als er een ledje aan is ,(naast de lens ?) bij het opstarten van de pc gaat deze even aan en daarna uit, dat is normaal maar mocht dat ledje aan zijn terwijl je niet met skype/chat/videochatten of online helpdesk sessie of zo bezig bent zo raar zijn maar ook tijdens een een help sessie kan je dus zien of deze aan of uit is gaat het ledje aan en dan weer uit tijdens het opstarten van een dergelijke sessie is normaal blijft ie aan dat is er iets aan de hand tenzij het puur en alleen tijdens die sessie is zou je afsluiten en hij blijfft aan is dat vreemd maar norton is gewoon betrouwbaar.

Wat een gedachte,maar wees gerust Norton kan u niet zien en plaatst geen spyware...

In principe kunnen ze zodra ze je systeem overnemen bijna alles doen. Zo ook je webcam inschakelen. Echter zul jij dit dan ook op het scherm zien terwijl ze dit doen. Dit zullen zij echter niet doen. Tevens zouden zij programma's kunnen installeren op uw pc. Ze hebben echter 'volledige controle' erover. Anders zoude zij ook niet Norton goed kunnen instellen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100