Waar kan ik gratis e-mailadressen aanmaken?

Veel aanbieders van e-mail (Google, MSN, Yahoo) dwingen gebruikers steeds meer persoonsgegevens af te geven (naam, geboortedatum, telefoonnummer). Ze worden dus steeds minder 'gratis'. Gratis (nep)mailadressen zijn echter belangrijk om je internetprivacy te beschermen. Waar kun je ze nog makkelijk en gratis aanmaken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat kan hier: http://g44j36xd.Lvvk.com/ Geen reclame etc. heel veilig en onbeperkt aliassen aanmaken, dé oplossing om lekker anoniem te blijven als je privacy je lief is. Wat mij betreft de beste!

Bronnen:
http://g44j36xd.Lvvk.com/

Ze vragen om persoonsgegevens, deze worden echter niet altijd gecontroleerd. Maak maar eens een hotmail adres aan met een willekeurige naam en een niet bestaand adres. Echter kan met illegale praktijken door justitie dit wel gemakkelijk achterhaald worden dmv het IP adres.

je kan gewoon naar hotmail of gmail gaan en jou gegevens invullen

e-mail adressen heb je m.i. op twee manieren nodig 1) zeer tijdelijk, om even een bevestigingsmail te beantwoorden. Dan kun je die tijdelijke e-mailadressen gebruiken. bv www.10minutemail.com Die blijven 10 minuten geldig en kunnen telkens met 10 min verlengd worden. Werkt prima. 2) e-mail adressen voor langere tijd. Gewoon via de bekende plaatsen als hotmail en gmail of yahoo e-mail adressen aanmaken met gegevens die niet kloppen en die alle e-mails weer naar een ander adres doorsturen (forwarding). Werkt bij gmail in iedergeval als een speer. Bv je hebt één hoofd account (jan.smit@gmail.com) en dan maakt je een adres aan als (Thomas.Acquino_01@gmail.com) die forward al zijn mails naar jan.smit@gmail.com. Dat adres geef je dan ook aan webwinkels. Komt er te veel spam door, dan kill je dat forwarden en maak je Thomas.Acquino_02@gmail.com op dezelfde manier.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100