ik kan niets meer downloaden, er zit in alles zogezegd een virus, wat moet ik doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb net even je reacties bekeken en kom uit de conclusie dat je een goede malware (virus) heb te pakken. Daarom kan je het best dit doen. 1. Veiligmodus Start de computer en druk meerdere malen op de functietoets F8 voordat het scherm met het Windows logo verschijnt, nu zal het onderstaande opstartmenu getoond worden. In dit menu kiest u de optie “Veilige modus“. 2. Gebruik een online scanner. Het beste is dat je een online scanner(s) gebruikt om je pc te scannen. Scan zoals: Eset, Bitdefender, Microsoft. Als je scant update, als het kan, de online scanner en voer een volledige systeemscan uit. Vindt die een malware? Verwijder de malware! 3. Je eigen virusscanner Als je de online scanner gebruikt hebt en hij heeft de malware verwijdert dan is je pc niet beveiligd. Want een online scanner is geen vaste virusscanner. Ik zag in de reactie dat je AVG had. Ga naar Avg en schakel hem in. Update AVG en scan met een volledige systeemscan (voor de zekerheid). Vind die een malware? Verwijder het dan! Tip: Je kan bij instellingen instellen dat die op een bepaalde tijd zelf scan. Als je keer vergeet dan doet de virusscanner het zelf. En zorg ook dat elke update mag worden geupdate. 4. Aanvulde virusscanner Er zijn aanvullende virusscanners een voorbeeld is: malwarebytes. Deze malware(virus)scanner heeft geen realtime bescherming. Dat betekent als een virus komt dat die niet in actie komt. Dat doet, als het goed is, je eigen virusscanner. Maar deze virusscanner helpt je vaste virusscanner. Als deze virusscanner scant zoekt die naar virussen. Het zal kunnen dat je vaste virusscanner het niet vind maar deze wel! Als je toch realtime bescherming wilt moet je voor betalen. Maar het NIET aan te raden om twee virusscanners te hebben. Ook een aanvulde virusscanner is van ING Trusteer Rapport. (https://www.ing.nl/de-ing/veilig-bankieren/veilig-internetbankieren/ing-trusteer-rapport/index.aspx) 5. firewall Natuurlijk is het ook belangrijk om je firewall te controleren. Is de firewall aan? Zo niet, zet hem aan. Bekijk de poorten. Zijn er onbekende poorten? Schakel die dan uit. Update, als het kan, je firewall. Verder kan je de instellingen te bekijken als daar niks is veranderen.

Bronnen:
http://malwareinfo.nl/tips-artikelen/opsta...
http://www.bitdefender.nl/scanner/online/free.html
http://www.eset.com/us/online-scanner/
http://www.malwarebytes.nl/
http://www.microsoft.com/security/scanner/...

Je hebt waarschijnlijk spyware geinstalleerd. Je echte virusscanner (of spywarebestrijder) zal er wel raad mee weten. Download eventueel zo'n programma via een andere computer.

Op een andere computer AVG antivirus 2013 Free downloaden via avg.com . Dit prigramma scant automatisch je computer als je het opstart. Bij alle virussen vraagt het of je het wil laten verwijderen. Doe dit. Meestal werkt het maar voor hele zware virussen weet ik het niet. Als je een backup hebt zou ik je computer opschonen, en dan terugzetten naar fabrieksinstellingen. Veel suc6 ermee.

Waarschijnlijk heb je een virusscanner die Norton ofzo heet die kan je dan tijdelijk verwijderen dan download je iets en dan voeg je hem weer toe simpel :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100