Zijn er site's die echt betalen per mail, per enquete, ... Of is dit allemaal bedrog ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Die sites zijn er hoor, Euroclix.nl, Moneymiljonair.nl, Nucash.nl, ZinnGeld.nl betalen per klik (jij krijgt een mail, klikt erop, en krijgt een punt), soms doen ze ook onderzoeken (zorg ervoor dat je profiel goed ingevuld is, dan krijg je meer onderzoeken). Let op, want sommige 'enquêtes' zijn alleen bedoeld om marketinggegevens te verzamelen, waarbij je verplicht je telefoonnummer moet opgeven. Als je dat doet, krijg je geheid veel belletjes en/of SMS'jes waar je niet op zit te wachten. Onderzoeken: waardevollemening.nl, ikziehetzo.nl, stempunt.nl, panel.intomartgfk.nl, iap-interactive.com - en zo zijn er nog veel meer. Maar met deze heb ik in elk geval goede ervaringen, verwacht niet dat je in een maand bakken geld verdient, maar eens in de zoveel tijd VVV-bonnen, geld, BOL-bonnen en dergelijke is toch leuk.

Jas, er zijn sites die echt betalen. Amazon mechanical Turk is een betrouwbare.

Ja, die bestaan echt, en is geen bedrog. Alleen die internationale bux sites zijn vaak wel bedrog. Ik ben zelf lid van zo'n 30 sites en die betalen allemaal netjes uit.

UIt eigen ervaring weet ik dat er wel degelijk sites zijn die betalen. Ik zit o.a bij moneymiljonairs.

ja ze bestaan, maar je moet altijd oppassen met je rekeningnummer. Wat hierboven ook al een keer gezegd is: Open een nieuwe rekening waar bijna geen geld op staat, voor de zekerheid, en maak een nieuw e-mailadres waar je alle rotzooi-mailtjes naar toe kunt sturen. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100