Hoe kan ik mijn files beveiligen in mijn inlog account (met wacht woord) zodat ik na afmelden kan niemand mijn files openen??

Weet jij het antwoord?

/2500

Met een programma, zoals Safehouse (zie site). Dit programma is zelfs bekroond. Ik gebruik het al jaren. Heel gebruiksvriendelijk en veilig

Bronnen:
http://www.safehousesoftware.com/

Encrypyie toepassen (google bijv. eens: PGP Pretty Good Prvacy). Dan moet je altijd een wachtwoord intikken als je jouw documenten/partitie wilt openen. Maar dan nog... Zelfs als jij de enige die het administrator wachtwoord weet van de betreffende Windows-installatie, dan nog kunnen anderen het wachtwoord resetten (met een bepaalde Linux-boot - die kunnen kant en klaar gedownload worden en op een bootable USB-stick gezet worden) en bijvoorbeeld een keylogger installeren die jouw wachtwoorden logt. Dus eigenlijk is het zonder dure beveiliging nooit 100% veilig als je PC met anderen gedeeld wordt. Je kan nog denken aan een aanvullende beveiliging middels een hardwarematige dynamische RSA-sleutel (en je bestanden dan ergens online hebben, of met eigen encryptie op de familie-PC).

Truecrypt . beroemd en berucht gratis programma. Hier mee maak je een map/folder voor je zelf. zijn veel handleidingen voor. indien je nog niet weet hoe het werkt. heb ik nog een handleiding zelf geschreven.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100