Virus Mihay.exe, hoe verwijder ik het? het is een malware bestand en bevindt zich in de folder C:/Users/Tom/AppData/Roaming/yvad

het is een malware bestand en bevindt zich in de folder C:/Users/Tom/AppData/Roaming/yvad

hoe moet ik het verwijderen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Deze even downloaden en installeren als het niet lukt in de gewone modus moet je even opstarten in veilige modus met netwerkmogelijkheden (start op tijdens bootscherm f8 indrukken) en laat hem scannen

In veiligmodus even met je virusscanner scannen en hem laten verwijderen, je kan ook eventueel nog een anti malware virusscanner gebruiken.

Ten eerste moet je altijd een goede virusscanner hebben die het virus al tegenhoud voordat het op je computer komt en natuurlijk ook niet allemaal random dingen downloaden zonder te weten of de site wel betrouwbaar is en ten tweede zou ik gewoon je Windows opnieuw installeren (wel alles backuppen) dan weet je zeker dat er geen restjes nog op zitten (y)

Ga even langs bij Panda voor een gratis online scan. Je moet wel eerst een bestandje downloaden. Klik op "scan your pc" en volg de instructies op. Toegevoegd na 4 minuten: En natuurlijk zorgen dat je voortaan altijd een goed anti virus programma op je pc hebt draaien, die je dagelijks update, goed instelt en regelmatig een volledige scan laat doen. Voorkomen is beter dan genezen.

Bronnen:
http://www.pandasecurity.com/homeusers/sol...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100