Ik heb een spam virus in me mail zitten, als ik de mails blokker, komen ze nog... Hoe haal ik dit spam virus eruit?

IK krijg ze alleen binnen, wanneer ik de nieuwe mail na 5 minuten niet open en verwijder. Alles komt wel binnen op de junk, maar als ik die leeg en ik kijk in de prullenbak, staan ze geopend in me prullenbak, terwijl ik ze niet gelezen heb.

Ook zend ''ik'' mail naar anderen in me verzonden items. Maar ik doe niks.

Stel dat ik 50 inbox heb, krijg ik dus ook 50 junk spam mail én soms ook nog 50 verzonden items. Soms komen deze ook ineens aan zetten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Helaas zijn er niet veel oplossingen. Probeer eens je wachtwoord te veranderen en maak een tweede e-mailadres aan datje gebruikt voor op het internet dingen te registreren.

Ik krijg ook vaak spam in mijn mail box, ik weet niet of het de zelfde soort is, als die van u. Maar ik maak ze nooit open, en gooi ze direct in de infected items box van de mail, ik heb verder geen last met mijn mail box, tot nu toe.

Je bent dan zogezegd besmet en een zombie geworden een mass mailer verander je wachtwoord en scan op virusssen en op malware en dump al die mail en dump ook de prullebak van je mail Toegevoegd na 2 minuten: handige infofilmpje

Bronnen:
http://www.testingcode.org/blog/2011/04/an...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100