Is het zo dat anti virus software; Norton je pc zo erg aanpast dat je pc er sloom van wordt?

Ik hoor hier veel verhalen over, wat is nou juist?

Weet jij het antwoord?

/2500

Jazeker. Ongeveer twintig pct langzamer.

Bronnen:
http://www.ehow.com/about_5333653_norton-s...

Een paar jaar geleden was dat inderdaad zo, maar tegenwoordig werkt Norton in mijn ogen perfect. Ik heb nu Norton 360 2011 en ben er erg tevreden over. Mijn computer is er niet trager van geworden en goed beveiligd tegen spam!

Ik heb net een nieuwe laptop en het start ook gewoon snel op en doet ook gewoon alles dus ik denk ook dat het wel meevalt.

Je pc wordt er langzamer van dus beste is verwijder norton

Norton vertraagd je systeem enorm!! Gebruik beter Avast.com een gratis variant. Een van de betere overigens.

Gebruikersvriendelijk is Norton allerminst. Norton is een antivirusprogramma die veel vraagt van je werkgeheugen en kan zeker niet als pc vriendelijk worden bestempeld. Een gratis avg of avast is een beter alternatief. Deze staan beide in de consumetenbond-test in de top 3 met als nr 1(gewoon de beste) ESET nod Toegevoegd na 2 minuten: eh norton sucks!!!!!!!!!!!!

Vroeger maakte Norton je pc trager, maar nu komt die als beste uit de tests. Dus je kan gerust Norton aanschaffen.

Norton is 1 van de grootste vertragers in je computer, ik raad hem absoluut af. Neem een goeie gratis virusscanner en dan bedoel ik geen Avast want die draait ook vrij zwaar maar neem Avira.

Norton kan je systeem inderdaad vertragen maar als je een goede computer hebt, heb je er nauwlijk last van. ik gebruik zelf ook norton en het is wel een zeer goede virusscanner, dankzij norton nog nooit een virus gehad.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100