Is het mogelijk 'n normale mobiel te traceren via zo'n in de reclame aanbevolen nummer/ abonnement? Ik weet dat er spyphones zijn.

ik baal van al die waardeloze produkten die iedereen maar aangesmeerd worden.

Weet jij het antwoord?

/2500

ja, in theorie wel ja... en als de maatschappijen meewerken in de praktijk ook wel. Maar de maatschappijen werken alleen aan dergelijke zaken mee wanneer er een rechtelijk bevel is, dus de aangeboden dienst is fictief. Dit staat er overigens in kleine en snel scrollende lettertjes ook bij.

Als het gaat om die abonnementen van: "toets *** aan naar 4343" o.i.d. zou ik zeggen: trap er niet in. Voor je het weet zit je aan een abonnement vast. Die abonnementen kosten 3 euro per dag (gelezen in de hele kleine lettertjes onderin het beeld als die reclames er op zijn) en of ze echt werken is nog maar de vraag.

Geloof jij, dat als je jouw naam en die van je partner intoetst, dat er dan een waarheid-antwoord komt over of je relatie een kans van slagen heeft? Niet??? Okay dan....

Het is nep: http://tweakers.net/nieuws/61756/sms-diensten-voor-locatiebepaling-gsms-werken-niet.html Google latitude werkt trouwens wel, maar daar moet de persoon die je zoekt toestemming voor geven http://www.google.com/latitude

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100