Ik wil melding maken bij Facebook dat er een virus in omloop is. Een link waarop je zou kunnen zien hoe je er over 20 jaar uitziet.

Al je contacten krijgen deze link meer dan eens op hun prikbord ! Weet niet hoe facebook te contacten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

U kunt dat melden bij de beheerder. Ik klik nooit links aan op FB. Wil je weten hoe je er over 20 jaar uit ziet? Wil je weten wie je geblokt heeft? Wil je weten wie er op je account kijkt? Die en die heeft zelfmoord gepleegd. Ontvang gifts, coins, fv,s. Bepaalde leden met een erotische avatar willen de overige leden verleiden om op de link te klikken. En ga zo maar door.

Als je bent ingelogd kan je via helpcentrum een melding doen. Ik geloof dat je via veelgestelde vragen over veiligheid even door moet klikken en dan kan je zo'n formulier invullen. Ik heb daar toevallig vanochtend nog naar gekeken. Ik kan het je niet precies vertellen omdat ik nu via mijn iphone reageer. Het was in ieder geval makkelijk te vinden. Ik kwam er alleen door op m'n pc in te loggen. Er stond trouwens bij dat ze niet op elke melding kunnen reageren, maar dat ze contact opnemen als ze vragen hebben of als het ernstig genoeg is. Hopelijk heb je hier wat aan!

Hier kun je geen klacht tegen indienen. Voordat een dergelijke app toegang krijgt tot je Facebook, moet je dat goedkeuren. Bij fb staat er dan precies wat de app doet, bijvoorbeeld toegang tot jou persoonlijke informatie. Sommige mensen klikken dat door, en geven de app daarmee toestemming om onder hun naam op de prikborden van vrienden te schrijven.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100