waarom wordt er om beveiligingsredenen soms gevraagd om 2 keer achter elkaar je emailadres in te typen?

hoe kan dit iets toevoegen aan beveiliging? Zelfs de stomste crimineel kan toch wel 2 keer hetzelfde emailadres invullen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

het is echt alleen maar om typefouten te voorkomen. het adres dat jij wilt moet je daarom 2x invoeren. en copy/paste werkt wel maar dan kan er nog steeds een typfout inzitten die jij dan alleen te weten komt doordat je niet kunt inloggen (typefoutje he..) en een ander emailadres hebt gegenereerd dan je in je hoofd had. het heeft niets met veiligheid t.o.v. derden te maken.

Voor het geval je per ongeluk een foutje gemaakt heb in je e-mail adres zonder dat je dat zelf door hebt. Je wordt er dan op gewezen dat je e-mail adressen niet hetzelfde zijn, en dat je dus een foutje gemaakt hebt bij één van de e-mail adressen.

Is alleen maar om typefouten te voorkomen. Stomme regel want met kopieren en plakken hoef jet niet 2x in te typen. Als het dan fout is blijft het fout.

Misschien voor je eigen veiligheid voor als je een typfoutje maakt is mij weleens gebeurd. En je wil toch niet dat een ander jouw mail ontvangt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100