Hoe kun je een McAfee blokkade opheffen?

Zojuist een melding gekregen van McAfee dat een bestand toegang zoekt tot internet. Helaas verkeerd geklikt en het programma geblokkeerd.
Hoe kan ik die blokkade opheffen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Open McAfee (via het systeemvak of via Start > (Alle) programma's > Mcafee > Mcafee (afhankelijk van je versie). Klik bovenin op 'Navigatie', klik in het midden op 'In quarantaine geplaatste en vertrouwde items', klik op 'Mogelijk ongewenste programma's in qurantaine'. (Ik heb gekeken met McAfee Total Protection, ik hoop dat het bij iedereen een beetje hetzelfde is). Toegevoegd na 8 minuten: Of bij 'Navigatie' gaan naar 'Firewall' in het midden, dan 'Programmamachtigingen' en daar het programma aanklikken, op 'Bewerken' klikken en dan een andere toegang bepalen (afbeelding 2).

heb je ergens het McAfee Security Center draaien? Dat moet het programma zijn waarmee je de instellingen regelt. 1 Klik in het deelvenster McAfee SecurityCenter op Internet en netwerk en klik vervolgens op Configuratie. 2 Klik in het deelvenster & Netwerkconfiguratie onder Firewallbescherming is ingeschakeld op Geavanceerd. 3 Klik in het deelvenster 'Firewall' op Programmamachtigingen. 4 Selecteer onder Programmamachtigingen een programma met Geblokkeerd Je zou die dan moeten kunnen deblokkeren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100