Mijn email werkt niet meer.als ik hem eraf gooi,en opnieuw installeer,heb ik dan nog wel mijn contacten lijst? of ben ik die kwijt?:(

Weet jij het antwoord?

/2500

ja dat blijft gewoon staan,. ik heb net een nieuwe pc, en nu ik hier de mails open enzo kan ik ook alles nog zien wat al op mijn oude pc stond,\ ook de contactpersonen enzo

Dat hangt van je mailprogramma af. Als ik mijn mailprogramma wegknikker, is mijn mail echt wel verdwenen! Dus niet zomaar klakkeloos doen!! Toegevoegd na 2 minuten: Er zijn honderden mogelijke redenen waarom je mail het niet meer zou kunnen doen. Gaarne de foutmeldingen posten :).

Ik heb het laatst mijn pc ook geformatteert, en toen ik het programma er terug op zette had ik al mijn mails nog gewoon. Maar dat hangt af per programma denk ik, misschien dat je bij een ander programam wel je mail kwijt raakt.

Voor wie het niet weet, je mails komen binnen op een speciale server (POP3 inkomende en SMTP voor uitgaande mails en staan dus niet op je eigen computer. Zodoende kun je dan ook waarook ter wereld je mails lezen en versturen. Je kunt zo ook een mail naar jezelf sturen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100