Welke programma's kunnen van muziek en foto's een filmpje maken?

Ik heb bijvoorbeeld mp3 maar ook mp4 waar ik foto's overheen wil zetten, en verschillende liedjes vb door of achter elkaar wil laten spelen. Wie weet er een paar programma's voor?

Toegevoegd na 46 minuten:
en is er iemand die snapt wat mijn computer wil, zie afbeelding.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik gebruik zelf Movie Maker en Picasa: Movie Maker - http://windows-movie-maker.dutch.toggle.com/ Picasa - http://www.softonic.nl/s/picasa-3

Windows Movie Maker zit op XP. Windows Live Movie Maker is van MSN, kan je kiezen om dat te installeren. Ulead Videostudio van Corel, niet gratis, maar wel handig. En zo zijn er nog veel meer programma's daar voor. Toegevoegd na 7 minuten: Paar links: http://explore.live.com/windows-live-movie-maker. Dit is windows movie maker van windows XP voor win 7: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=D6BA5972-328E-4DF7-8F9D-068FC0F80CFC&displaylang=en Toegevoegd na 30 minuten: Als het echt niet lukt: http://moviemakeronline.com/

Ik zou zweren dat deze vraag de laatste tijd wekelijks gesteld word... Ja, dat kan gewoon in Movie Maker. Importeer de audio, plaats hem op de tijdlijn, importeer de foto's, plaats ze op de tijdlijn. Vervolgens het project opslaan & het filmpje exporteren naar .MP4.

jij bedoelt een muvee maken. http://nl.utilidades-utiles.com/downloaden-muvee-reveal.html

Er zijn hele krachtige en simpele programma's om te doen wat jij wilt. QuickTime Pro, iMovie en Final Cut Express. De laatste moet je kopen, de eerste is heel goedkoop en de middelste krijg je gratis met nog een reeks andere, gratis programma's van hoge kwaliteit, bij iedere Mac. Nooit meer ergernissen, nooit meer een hekel aan je computer en altijd je werkzaamheden vlot, op een fijne manier tot een goed einde brengen met een kwalitatief resultaat. Iedere Windows gebruiker zal met z'n mond open kijken naar de dingen die jij gemaakt hebt op je Mac.

Er zijn vele programma's die dat mogelijk maken. Als ik een programma wil opzoeken ga ik altijd kijken bij www.zdnet.nl.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100