Is er een shortcut om in een worddocument (office 2007) naar een bepaalde pagina te springen?

Ik werk in een groot document (100+ pagina's) en ik wil van pagina 2 naar pagina 34. Kan ik dan een bepaalde shortcut gebruiken om naar pagina 34 te gaan zonder dus heel het document door te moeten scrollen?
Ik weet dat het in Powerpoint mogelijk is en in een PDF is het ook geen probleem...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

CTRL+G Dan verschijnt onderstaand venstertje. Klik hier de pagina waar je naar toe wilt in en klaar.

Dat is heel makkelijk. Linksonder zie je het paginanummer en als je daar op klikt kan je opgeven waar je naar toe wilt springen. Toegevoegd na 7 minuten: Het Ga Naar scherm kan je ook oproepen door op de Ribbon Start te klikken op de knop met de verrekijker. Andere navigatieopties zijn het weergeven van de documentstructuur (vinkje op de ribbon Beeld). Als je werkt met kopteksten voor de indeling in hoofdstukken en paragraven, dan zou je ook via de Ribbon Beeld kunnen kiezen voor overzicht. Je kunt dan de niveaus weergeven die je wilt zien en op deze manier kan je ook hele niveaus versplaatsen in het document (bijv. om paragraven of hoofstukken om te draaien).

dubbelklik op de onderste taakbalk, waar het huidige paginanummer en paginaverdeling staan aangegeven. verder staat daar ook de sectieverdeling. er verschijnt een scherm "zoeken en vervangen". het tabblad "ga naar"is automatisch al geselecteerd. aan de rechterkant gewenste paginanummer invoeren en klikken op de button "ga naar". klaar is kees (geldt ook voor mensen met een andere naam dan kees).

Maak een bladwijzer aan op de plaats waar je naar toe wilt springen. En vervolgens een hyperlink, waarmee je met Enter op die plaats terechtkomt. Hier de gebruiksaanwijzing voor Word 2000, maar er is in dat opzocht niets veranderd.

Bronnen:
http://www.digischrift.nl/leerkrachten/wo6/

Je kan ook een inhoudsopgave laten genereren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100