Hoe kan ik een kringverwijzing in Excel opzoeken als deze niet wordt weergegeven?

Ik heb een nogal uitgebreide sheet in Excel gemaakt waarin ik al jaren data bij houd. Nu krijg ik al een tijd de volgende melding:
"Er kan geen formule worden berekend door Microsoft Excel. Er is een kringverwijzing aanwezig is de geopende werkmap, maar de verwijzingen van de kringen kunnen niet worden weergegeven. U kunt proberen de laatste formule die u hebt ingevoerd te bewerken of deze te verwijderen met de opdracht Ongedaan maken".
De eerste keer dat ik deze melding kreeg, kon ik niets vinden (of ongedaan maken) wat deze melding zou verklaren/verwijderen. Voor zover ik kan na gaan, lopen alle formules zoals ze zouden moeten. Hoe kan ik nu toch vinden welke cel in welke werkmap een kringverwijzing bevat?

Weet jij het antwoord?

/2500

De kringverwijzing zou hier moeten staan: tabblad Formules, klik op de pijl naast foutcontrole, klik kringverwijzingen aan. Klik vervolgens op de eerste cel in het submenu en de betreffende formule. Klik daarna op de volgende (indien aanwezig) totdat de statusbalk niet langer 'kringverwijzingen' weergeeft. (vertaald uit het Engels)

Toegevoegd op 04 July 2021 12:19: bron
Bronnen:
https://support.microsoft.com/en-us/office...
https://www.perfectxl.com/excel-tools/perf...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100