kan ik de software van een computer uit 2000 met windows 98 vervangen met een op internet gekochte cd met windows 7 of vista?

ik heb een hélé oude computer uit 2000 en wil hem weer in gebruik nemen omdat mijn laptop gecrasht is en dit een goedkoop initiatief zou kunnen zijn. Maar dat kan natuurlijk nooit met die oude software dus wil ik windows 98 vervangen door windows 7 of vista kan dit ? en het internet doet het trouwens ook niet dus is daar ook nog een goede oplossing voor?

Weet jij het antwoord?

/2500

Helaas, dat gaat hem niet worden. Heel misschien kan je WIndows NT of Windows XP erop installeren, afhankelijk van de specificaties van je PC. Win7 vergeet het maar!

nee windows 7 zal hij echt niet trekken als er al standaard win98 op staat is het nog maar de vraag of je er win xp of zelf 2000 op kunt zetten. En dan nog allereerst moet je kijken of er een netwerk kaart in zit ? onder 200o wordt die kaart meestal nog niet automatisch gevonden met xp heb je kans dat ie het wel vindt maar reken er op dat je minsten 512 mb geheugen moet hebben om hem nog te laten draaien als het een pentium 3 of hoger is kan het nog maar het is zonde van de xp code die je daar op moet activeren met pentuim 2 of lager zou ik niet eens meer aan beginnen Wat wel te proberen valt is een oudere versie linux/ubuntu of zoiets kan je tenminste minimaal internetten en mailen maar als je toch goedkoop wilt op marktplaats kun je vast wel en leuke intel pentium 4 met 2,8 mhz 512mb geheugen en 40 gig schijfje kopen net genoeg om toch vooruit te kunnen

Jawel! Ik heb een 98 pc, en windows 7 werkt als een trein!

Maar dat kan natuurlijk nooit met die oude software dus wil ik windows 98 vervangen door windows 7 of vista kan dit ? Tuurlijk kan dit, Als je wilt weten hoe .. Druk op het bron. Dan heb je zeker deze vraag : Wat is mijn systeem eisen? Dan kan je naar de 2e bron bekijken, kies gewoon een spel uit en druk op ''Can you run it?'' dan zie je de systeem eisen van de game en van jouw computer, je moet kijken van jouw computer, dan vergelijk je die met de system eisen van windows 7 (als je dat wilt installeren op je computer) Toegevoegd na 2 minuten: Is jouw systeem eisen net niet goed om windows 7 te installeren, dan kan je hier naar gaan kijken : 1 gigahertz (GHz) of sneller 32-bit (x86) of 64-bit (x64) processor 1 gigabyte (GB) RAM (32-bits) of 2 GB RAM (64-bits) 16 GB beschikbare schijfruimte (32-bits) of 20 GB (64-bits) Grafisch DirectX 9-apparaat met het stuurprogramma WDDM 1.0 of hoger Toegevoegd na 23 uur: http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100