Kun je een zonder onderwerp verzonden mail met door jou zelf toegevoegd onderwerp opslaan?

Af en toe ontvang ik een e-mail, met daarin te bewaren informatie, waarbij het onderwerpsveld blanco is. Dat mailtje is daardoor heel lastig terug te vinden. Bestaat er een mogelijkheid om zelf dat onderwerp in te vullen voordat je 'm opslaat? Zo ja, hoe doe je dat dan? Er staat nu "(Geen onderwerp)" als naam van dat bericht. Ik denk dat het niet uitmaakt wat voor mailprogramma er gebruikt wordt maar dat het bij allemaal op vergelijkbare wijze werkt.
. . .
Het moge duidelijk zijn dat ik een rechtstreekse oplossing zoek. Dat het met een omweg luikt is mij bekend, maar de wens is om het eenvoudiger te doen.
luikt = lukt

Toegevoegd op 01 februari 2020 19:52: omschrijving

Weet jij het antwoord?

/2500

Open de betreffende mail. Klik met de muis in het onderwerp. Voeg je onderwerp toe. Werkt in ieder geval bij Em Client en Outlook. (Bij Outlook na de bewerking op ‘Bewaren’ drukken). Gmail: open in de Gmail-webinterface het vervolgkeuzemenu naast de naam van de ontvanger en selecteer ‘Onderwerp bewerken’. Voor Thunderbird is er een speciale add-on: https://addons.thunderbird.net/en-US/thunderbird/addon/edit-email-subject/ In Windows Live Mail kun je zo een onderwerp toevoegen: https://www.lifewire.com/edit-received-email-subject-outlook-1173486

Toegevoegd op 02 februari 2020 16:22: tekst
Bronnen:
https://support.office.com/en-us/article/e...
https://support.google.com/mail/thread/507...
https://sites.hampshire.edu/hamp-it/2013/1...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100