Download Excelerator?

Kan iemand mij uitleggen wat het nu precies is, hoe het werkt en er mij 1 aanraden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Heel simpel ook deze... Er zijn sites die een upload maar 20k/sec geven, maar je kunt er wel 10 keer inloggen... Jij kunt alleen maar een keer inloggen, als je met I.E. een download start... maar een download accelerator die gaat kijken hoe vaak dat het mogelijk is om in te loggen, en alle threads die je erbij krijgt is allemaal winst in je download snelheid... Er zijn er zoveel, google even en je vind er dozijnen... Maar zo werkt het...

Sommige download accelerators delen een bestand op in meerdere stukken. Die stukken worden dan simultaan gedownload. Dit gaat soms sneller omdat sommige servers een maximaal beschikbare bandbreedte hebben per open connectie. Er zijn er velen, ik gebruikte heel lang geleden altijd flashget. Er is ook een firefox plugin met een download accelerator. Er zijn trouwens ook een aantal van deze tools die niet alleen meerdere connecties open zetten, maar ook een lijst van servers hebben. Ze checken dan of de file die je download op deze servers staat en kiezen de snelste.

Accelerator bedoel je denk ik. Hm. Ik gebruik zelf " Internet Download manager", Hierbij kun je het aantal " verbindingen" instellen waarmee je een download binnenhaalt. Hiermee kun je het optimale uit je verbinding (downstream) halen !. dus sneller downloaden!. Check bron, of ff goegelen.

Bronnen:
http://www.internetdownloadmanager.com/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100