Hoe kan ik op de pc mijn foto's en video's terug halen?

Oke ik ging dus me windows opnieuw installeren en ze vroeger waar ik de windows op kan installeren en ik koos voor mij externe schijf ( waar dus al mijn foto’s en video’s op stonden).

Ik dacht dat die windows gewoon erop op kwam maar tegelijker tijd heeft die al mijn 10000 foto’s en video’s gewist! En heel veel andere jeugd herineren!
Ik heb serieus gewoon gehuild en me moeder gebeld voor afleiding.

Nu mijn volgende vraag. Weet iemand hoe je ze terug kan halen mijn een goeie programma? Ik ken er wel een paar maar uit ervaring vind ik ze niet goed. Sommige programma’s brengen de bestande beschadigd terug ( waar ik niks aan heb natuurlijk) en de sommige kosten geld.

Weet iemand een goeie programma die alles kan terug halen kosteloos!??

Ik zal de gene voor eeuwig dankbaar zijn!

Weet jij het antwoord?

/2500

Er zijn gratis programma's die bestanden die verwijderd zijn kunnen terughalen zoals recuva (zie de link). Daar waar over oude data geschreven is, is kans op herstel klein.

Bronnen:
https://www.ccleaner.com/recuva/features/u...

Als het zo belangrijk is dat je er van moet huilen dan raak je die schijf niet meer aan en breng je 'm naar een professioneel recoverybedrijf. Zelf heb ik een keer een schijf gehad die kapot is gegaan. Tikkende kop en print niet meer leesbaar. Ik heb 'm toen naar Stellar Data Recovery gebracht. Uit mijn hoofd was ik rond de €900 kwijt, maar ik had 99% van al mijn belangrijke bestanden weer terug.

Bronnen:
https://www.stellar.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100