Bestaat er een programma waar je je engels mee kan verbeteren?

Mijn Engels is erg zwak (iets meer dan groep 8 niveau), nu zoek ik een computer-programma waar je je engels mee kan verbeteren. bestaat dit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Tell Me More is een bekend taalpakket om engels te verbeteren, met vele dialogen enzo... Ga eens naar de bibliotheek (daar ligt het vast en zeker) of vraag ernaar in de winkel!

Er zijn op internet meerdere gratis overhoorprogramma's te vinden, bij sommige kan je ook allerlei woordenlijsten vinden die je mag gebruiken, bijv. op woordjesleren.nl Hier kan je zeer veel Engelse woordenlijsten vinden. Nadeel is wel dat in sommige lijsten veel fouten zitten. Onder de lijst kunnen mensen reacties typen, daar kan je zien of mensen fouten gevonden hebben in de lijsten.

Bronnen:
http://www.woordjesleren.nl/books.php?cate...

Waarom ga je niet een weekje paardrijden (pony-trekking) in Engeland, Wales, of Schotland? Je wordt dan gedwongen Engels te praten, én je hebt er misschien ook iets aan voor je boek, of rijden ze daarin geen paard? Door het een week optrekken met je eigen paardje leer je veel over het omgaan met een dier, en de samenwerking die het van je vraagt...+ dat de natuur (de bergen, de wouden, de rotsen, de kusten) misschien héél veel inspiratie kan geven voor je boek.

Hier zit vast wel iets bij:engelsetaal.startpagina.nl Succes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100