Wie weet een gratis programma voor aanpassen afbeelding gegevens aan de hand van exif data?

Ik ben mijn foto's aan het uitzoeken. Ik heb voor het benoemen van mijn foto's altijd bulk name utility gebruikt. Echter in dit programmatje worden de gegevens gebruikt die op het eerste tabblad staat van gegevens van de afbeelding. (algemeen) terwijl onder details de juiste datum en tijd staat waarop de foto genomen is, staat dat zo niet in de informatie op "algemeen".

Op de een of andere manier maakt het niet uit welke selectie ik gebruik in bulk name utility, hij pakt niet de echte datum "genomen op" uit de details van de foto.

Nu zoek ik een mogelijkheid om te zorgen dat de datum van "genomen op" ook te zetten bij de informatie op "algemeen" "gemaakt op".

Deze verschuiving komt door het terugzetten van backup etc etc. Waardoor windows zegt deze afbeelding is gemaakt op.... terwijl de exif data nog de juiste data heeft.

Wie kan mij helpen aan geen gratis bulk tooltje die ervoor kan zorgen dat de informatie van "genomen op" overgenomen wordt naar "gemaakt op" of "gewijzigd op" zodat ik kan werken met mijn bulk name utility programma.

Een andere programma die de mogelijkheden heeft van bulk name utility (dus datum automatisch toevoegen, auto nummering, tekst achter de bestandsnaam toevoegen. Tekens verwijderen e.d.) die WEL gebruikt maakt van de gegevens op het tabblad "details" Is ook een mogelijkheid.

Ik hoop dat iemand mij kan helpen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Verander bij 'Change File Timestamps' ([CTRL] [F4]) ‘Date Created’ en ‘Date Modified’ in ‘Taken'.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100