Wat is een goed alternatief voor Photoshop?

Geen Gimp of Paint.net maar wel het gemak en functies van Photoshop. Of is dat er gewoon niet? Ik vind Photoshop (zelfs CS4) erg duur om aan te schaffen voor mijn studie.

Toegevoegd na 49 minuten:
Ik heb in middels een versie gevonden voor 160 euro op amazom.com... Hier moeten nog verzendkosten bij... http://www.amazon.com/Adobe-Photoshop-Extended-Student-VERSION/dp/B001HBJ65Q/ref=dp_cp_ob_sw_title_2

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

PhotoShop Elements is een stuk goedkoper en is een heel mooi pakket. De concurrent van Photoshop Elements is Paint Shop Pro. Persoonlijk vind ik Paint Shop pro lekker werken, maar als je veel met Adobe Software werkt, dan zou ik eens kijken naar de Elements series. Toegevoegd na 3 minuten: Het ligt er een beetje aan wat je ermee wilt doen. Voor het bewerken en beheren van foto's is PhotoShop LightRoom (Elements) ook een mooi pakket (o.a. corrigeren), maar met minder functies dacht ik dan photoshop. Toegevoegd na 5 minuten: Hieronder nog enkele gratis fotobewerkingsprogramma's. Ze zijn leuk en voor specifieke functies zijn er altijd wel gratis tools te vinden natuurlijk. Toegevoegd na 8 minuten: (NB Paint Shop Pro is nu van Corel en heeft twee producten: Paint Shop Photo pro X3 en Paint Shop Photo Expres 2010 Toegevoegd na 7 uur: PhotoShop Elements en Corel paint Shop Pro zullen ongeveer 80 euro kosten.

Bronnen:
http://computertotaal.nl/article/20411/9-p...
http://www.corel.com/servlet/Satellite/nl/...
http://www.nationalemediasite.nl/downloadf...
http://www.pepermunt.net/foto/5-goede-grat...

Om foto's te bewerken gebruik ik altijd Adobe Kon ik goedkoper krijgen via het bedrijf van mijn broer. Foto bewerkings programma's kunnen over het algemeen vrij duur zijn. Maar de aanschaf is maar 1 keer

Photoshop is niet alleen duur, maar ook onnodig complex. Ik snap echt niet dat zovelen Photoshop gebruiken. Ik denk dat dit eerder "meeloperij" is van de mensen. We zijn ten slotte allemaal kuddedieren. Artweaver is een goed alternatief http://www.clickx.be/downloads/91706/gratis-alternatief-voor-photoshop/ Corel Paint Shop Pro Photo X3 kan bijna evenveel als Photoshop, maar kost veel minder! En het is zeker en vast in de betere computerzaak te vinden!!! http://www.corel.com/servlet/Satellite/nl/nl/Product/1184951547051#tabview=tab0 Photoshop CS4 kost rond de 80 euro. Dat is een normale prijs, het pakket kent enorm veel functies. Mijn aan te raden pakket Corel Paint Shop Pro (grote concurrent van Photoshop), kost ook rond de 80 euro. Lagere prijzen ga je echt niet vinden met video editing programma's met dezelfde functionaliteit als Photoshop... Alternativen als Gimp enzo zijn echt niet te vergelijken met Photoshop, ze kunnen (veel) minder.

wat ook werkt is studio..

Bronnen:
http://www.photoframestudio.com/nl/

De directe concurrent van Photoshop is Coreldraw van Corel. Zelf gebruik ik het al vele járen (omdat ik er gewend aan ben geraakt). Ik kan het zeker aanraden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100