Hoe kun je een sneltoets maken, of bestaat er al eensneltoets om : "Met vriendelijke groet" te plaatsenin windows 7, word en outlook?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat zou met Flashpaste kunnen. De gratis Flashpaste Lite 3.5 is hier te downloaden. http://www.softpedia.com/get/Internet/Other-Internet-Related/FlashPaste-Lite.shtml Met de ingestelde toetscombinatie (bijvoorbeeld CTRL-I of CTRL-ALT-S) wordt de lijst met voorgedefinieerde snelteksten geopend. Met een dubbelklik op de benodigde tekst (of met behulp van de bijbehorende cijfer/letter, gevolgd door ENTER) wordt deze ingevoegd op de plek waar de cursor op dat moment staat. Toegevoegd na 12 uur: Het verschil met Phrase Express is het aantal mogelijkheden. Extra opties van Phrase Express zijn: - zinnen tijdens het typen aanvullen - voert afkortingen en omschrijvingen in, - leert van wat je typt en past zich daar op aan, - heeft een ingebouwd klembord, - te gebruiken als autocorrector. Dit kan een voor- of nadeel zijn.

Bronnen:
https://www.gratissoftware.nu/downloaden/p...
https://www.schoonepc.nl/nieuwsbrief/snelt...

Het programma Phrase Express doet dit heel eenvoudig. Je kan er hele tekstblokken eenvoudig mee invoeren middels zelf te bepalen sneltoetsen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100