Hoe krijg ik dit logo weg voor mijn YouTube slideshow?

Gisteren heb ik mijn demo geupload op YouTube, met een slideshow erbij.
Het is de eerste keer dat ik zoiets heb gemaakt en weet nog niet zo goed hoe het werkt.
Hoe krijg ik het logo weg dat aan het begin en eind van mijn slideshow verschijnt?
http://www.youtube.com/watch?v=lqgn6x6akOU

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Mooie slideshow, en jij rockt! Over het logo: ik denk ook niet dat je het weg kunt krijgen, tenzij je de volledige versie van de Aquasoft software koopt. Meestal zijn die softwarejongens wel zo slim om te zorgen dat in hun gratis product standaard reclame voor hun betaalde product zit. Ik vind het verder niet storend in je filmpje.

Wow, allereerst mijn complimenten! Je hebt talent, en de mensen in je band ook. Ik denk niet dat op you tube het logo is te verwijderen. Ik zou in mijn youtube profiel een link aanmaken naar een eigen website, waar je de demo ook neerzet, goed te downloaden is, en waar nog wat meer info over jou staat. Succes!

Leuk wat je hebt gemaakt. De enige manier om het weg te krijgen bij *deze* software is om het te kopen. Dat kost 40 dollar. Is een beetje duur. Je kunt ook op zoek gaan naar goedkopere slideshow makers

Als je het logo weg wilt krijgen kun je hier (gratis) de betaalde software downloaden. Je krijgt eerst een pagina van Rapidshare daar klik je op free User, je moet even wachten tot de tijd voorbij is en dan kun je het programma downloaden. Als je het gedownload hebt moet je het met WinRar even uitpakken. Daarna krijg je een mapje en kan je het zo instaleren. WinRar: http://download.cnet.com/WinRAR-32-bit/3000-2250_4-10007677.html Download Link: http://download.cnet.com/WinRAR-32-bit/3000-2250_4-10007677.html Als het niet lukt moet je maar even contact met me opnemen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100